4 oktober, en lyckadkväll!

fredagen var kul & galen med anna som vanligt. grabbarna åkte med till ikea & vi åt lunch..
sen lämnade vi av killarna hos dennis & åkte hem till oss. det blev inge fyrishov haha, vi bestämde oss för att prata massa strunt & bara umgås. var ju så länge sen vi sågs, vet inte om det var sensat i egypten!

vi började sminka oss & åkte ner till stan & vandrade mot flurran. det var libanesisk buffé. jag tycer inte att et var så mycket att välja på, var liksom som en maträtt bara. men men jag ska gå på texmex buffén! vi fick sitta ute & äta, var svinkallt haha, åt i vinterjackorna. så vi gick efter vi ätit & hälsade på emma på salongen, sen gick vi & köpte godis på mitt jobb & åkte hem & kollade på idol :)

vi myste & åkte till ishallen vid halv nio & kollade på grabbarnas match, när vi kom låg dom under med 5-0, sen så fort vi kom blev det fyra mål, vi ska nog gå oftare på matcherna! & våra underbara killar gjorde ett mål tillsammans! dennis gjorde ass & daniel mål!

efter matchen satt jag & anna & väntade på killarna, alltså, vi spårade helt. vi var galna & tänkte burna med sunny & tänkte hur det skulle se ut om killarna hade nerjogg, gud så vi skrattade & hade oss.. vi är verkligen galna & bäst ihop, snälla flytta hit nu anna!
 
sen blev det mys hos oss ett tag bara :)

igår försov jag mig till baletten, så blev ingen dans igår..
jag & daniel åt frukost& duschade sen åkte han till stockholm.
mikaela kom runt två tiden. vi lagade mat & fixade oss & drack lite hemma hos mig & lyssnade på musik.

vi drog ner på stan vod halv sex & köpte blommor & så, var hos lina strax efter sex, alltså lite tidiga haha!
kvällenvar verkligen jättekul, lina bjöd på amssa gott småplock & massa dricka! vi hade galna lekar & vi fick veta en hel del om varann, som man i tne borde veta kanske haha. ett jätteskönt partygäng ialla fall! stämningen var verkligen på topp! vid elva tiden drog vi oss nerpå stan, det blev bj..jag mikaela & ulrika var inne & dansa järnet ett tag sen drog vi.. jag mötte upp ludde & tog halv ett bussen hem..

när vi kom hem kollade vi på tv4FAKTA, dokumentären om tsunamin, den var bra, men hemsk, man fick se allt, man såg alla liken ligga u vattnet & i träd & på marken, jag minns det som igår.
jag somande ialla fall efter två någon gång..

imorse var det frukost med familjen i lövstalöt, sitter här & skriver nu..
idag blir det hämta daniel efter träningen, sen ikväll mot eftermiddagen blir det mys med lisa & juni tror jag :)

/ Louise

nu kommer massa bilder från igår


mys hos mig innan med mikaela









hemköps brudarna

mikaela & lina


Kommentarer
Postat av: mikaela

haha så jävla nice att man ser min mobil mellan pattarna på bilden med mig och Lina ;) haha en underbar kväll! (tills du åkte hem) löv ja!

2009-10-04 @ 13:56:19
Postat av: emma

va snygg du var igår vännen :D

2009-10-04 @ 19:14:50
URL: http://emmalona.blogg.se/
Postat av: feffe

oj vilka fina änglar hemköp har:)

2009-10-05 @ 00:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0