6 mars

i onsdags gick jag upp vid halv sex, tog bussen till sala & hade "uppvärmning" jag hade nämligen uppkörning i onsdags & jag KLARADE DET! jag må säga att jag var så sjukt nervös.jag pratar ju istort sett hela tiden & när jag blir nervös blir det ännu värre.s å jag fick ialla fall köra upp med en tjej, eller ja, ca 40 år ialla fall var hon. fick det jag minst ville göra, utåtvändig säkerhetskontroll. gick kalas bra men man känner sig lite halv löjlig när man springer fram & tillbaka & runt runt bilen & frågar ifall allt ser bra ut.jag trodde inte jag skulle klara det, tyckte jag körde för sakta, & hamande bakom en traktor & kändes inge bra. men tydligen så gick det bra för jag blev godkänd! hon tyckte till & med jag körde lite för fort haha, men jag kom på det själv snabbt & sänkte hastigheten. jag kna liksom inte förstå att den kvinnan vill släppa ut mig på vägen & jhon litar på mig & vet jag kan köra bil, helt sjukt jag kan verkligen! så UNDERBART!!!! sen finns det då ett ganska så stort men. jag klarade ej teorin första gången så har fått en ny tid , så jag måste klara det. jag kan allt bara det att jag bara pluggat på min data & inte på trafikskolan, blev kuggfrågor. jag kan verkligen teorin men måste finslipa nu! men jag SKA klara det sen är körkortet mitt! när jag kom tillbaka till uppsala träffade jag camilla, vi gick & åt lunch på cupido & sen kikade runt på stan. sen åkte jag till daniel & sen hätmade mamma & pappa oss & vi åkte hem. vi åt tacos, min favoritmat eftersom jag klarade uppkörningen. mormor & morfar kom förbi med blommor hihih. sen blev det bara en slappkväll med tv & lite godis. när vi skulle lägga oss blev daniel på dryg/bushumör & skulle hålla på & retas, är väl inte så värst kul men kan inte låta bli att skratta för han är så jäkla söt, & han tror jag skrattar för jag tycker det är kul så han slutar aldrig haha. tillslut fick jag ialla fall sova haha!
i torsdags vaknade vi & var jättetrötta, övertalade daniel att ligga kvar med mig i sängen ett tag, sen slutade det med att han inte åkte till skolan haha. men var mysigt med en lång morgon att bara mysa. vi tog ialla fall kvart över tio bussen in till stan, jag jobbade 11.00-20.00. efter jobbet kom älsakde jennifer till mitt jobb, vi köpte med oss tacos hem till henne & myste & gick till konsum & köpte godis. vi kollade på just like heaven eller just my luck, resse witherspoon var ialla fall emd i den. sen såg vi honey, gud hade glömt hur bra den är! apropå ingenting, smakade mango igår, har aldrig smakat bara frukten, var jöttegod, men tyckte den smakade lite morot haha! vi somande runt halv två & skule sova ialla fall, sen blev vi pigga & låg & pratade ett tag, men det var bara trevligt :)
imorse gick vi upp rutn tio & sminkade oss, båda börajde jobba elva så var bra. dagen har varit dryg. är så less på vissa arbetskamrater, att vuxna människor kan bete sig som barnungar, förstår inte. ialla fall efter jobbet gick jag till hotell härnan & träffade mamma, pappa, eva & pg. var trevligt, drack en cider & åt en jättegod slags toast men lyxigare haha. efter det åkte vi hem till stensson, drack ett gals vin med sus. mysig kväll, men nu är jag så himla trött så jag ska lägga mig. ska ju upp imorn tidigt & ivög till stockholm för balett. sen blir det singö imorn, ÄNTLIGEN! men är ledsen för jag inte hinner träffa tvillingarna, har ju blivit så stor nu! men men vi hörs imorn.
GOD NATT




Kommentarer
Postat av: Emma

Så duktig <3

2009-03-07 @ 09:26:54
URL: http://emmalona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0