2 mars hej älskade blogg!

dagarna har rusat iväg & jag har inte alls hunnit skriva.
torsdag: jag åkte in till stan & mötte lisa. vi gick till cupido & åt en god lunch, väl på cupido stöter vi ihop med paulina, det var ett tag sen, så det var kul. hon märkte inte lisas stora mage :O fast det är är klart när hon inte vet hihi. hursomhelst gick vi & kikade på stan, jag syndade..  vi var på stan jättelänge & strosade omkring & man får tänka på att lisa blir tröttare nu av att springa omkring så vi gick till cafe unico & delade på en biskvie & jag tog en iste. efter det fortsatte vi kolla runt & sen åkte vi hem. det var ialla fall en kanon dag med en av mina bästa vänner & hennes lilla sessa. efter det gick jag hem till farmor ett tag & Sen åkte jag & pappa & körde på kvällen, efter det åtke jag hem till daniel, han var dock på träning. så jag rang mina snyggingar stefan & rebecca, vi gick till ica & sen åkte dom hem. sen kom daniel hem & det blev mys. hade så himla ont i magen den kvällen!
fredag: jag & daniel had a lovely morning, éxtra mys när man inte sovit med varandra på några dagar. han gick till dennis runt ett tiden & jag börajde fixa mig & låg & kollade på tv. jobbade 15.00-19.30.. efter jobbet gick jag till east & city & mötte mamma, pappa & farmor, hon fick i present att äta ute med oss. så det var mys. efter det tog vi med mathem till daniel, han hann inte komma, så vi hämtade honom sen åkte vi hem. & när jag jobbade idag så fick jag värsta idéen, att jag skulle baka chokladmuffins med polly & dumle! så när jag kom hem  började jag baka. dom blev ganska kladdiga kan jag säga haha, så dom blev misslyckade,hade stora formar, men dom var ändå kanon goda, så nästa gång lyckas jag perfekt! jag & daniel myste bara framför tvn & så sen gick vi & la oss..
lördag: vi vaknar & kollar på filmen kärlek på menyn, jag har sett den många gånger men tycker den är härlig så vi kollade på den & åt en rejäl frukost. efter det åkte vi in med pappa till stan. sen mötte vi upp dennis & anna för en härlig lunch på cupido! självklart pratade vi massa om resan & drömde oss iväg.. det sak verkligen bli kanon, anna verkade på min delfinutflykt alla fall! hoppas vi hittar en utflykt för både koralldykning & delfiner. får se om jag vågar mig på dykning nu, gjorde iten det i thailand, tycker det är ltie läskigt med vatten & så..... ialla fall började vi planering av midsommar också redan haha! anna var tyvärr tvungen att åka ganska tidigt.. så jag & dennis & daniel knallade vidare till dressman där dom skulle köpa pikéer & chinos, men fanns inget snyggt! så vi åkte hem till daniel & han packade matchväskan sen gick vi till ishallen. daniel hade tänkt åka hem men dennis ville att daniel skulle med ut. gud så jag skrattade. i en timme försökte dennis & tillslut gick det, daniel blir ALLTID övertalad hahaha. jag var i ishallen & försökte få tag i hela min familj i över en timme. ingen svarade & alla har alltid sina mobiler på sig annars. sen kom timothy & pratade med mig, han berätta att han kommer avra med på sjukhuset när det börjar igen. han gjorde illa sig på deras match för två veckor sen, så det vaar coolt tyckte han haha, sen fick han faktiskt träffa ambulansjanne! efter en lång tid fick jag tag i mamma & pappa & kunde åka hem. var hemma kanske en halvtimme. bytte om sen åkte jag in till stan för att möta savitri för att äta en middag på max haha! sen handlade vi lite gott med oss ut till lisa. hemma hos lisa hade vi en myskväll med melodifestivalen! vi satt & pratade om allt mellan himmel & jord. vi skulle ta 23.14 bussen men missade den ahha. så vi fick vara kvar två timmar till. men det gjorde inget för vi hade så mycket mer att prata om. ska bli så mys när lisas lilla prinsessa kommer, vi längtar så efter henne! jag & savitri kände på lisas mage hela tiden. jag blev också kär i hennes hund rocky, så himla söt! bussen var däremot jättesen, typ en halvtimme. så jag förfrös mina kinder. inte nog med att bussen var  sen det var en grinig kärring till busschaufför också, åååh gaaah!  väl inne i stan väntade jag & savitri på hennes buss som gick halv tre. jag fick itne tag i daniel heller. efter mycket om & men ringer han mig, puckot hade glömt den hos dennis. så jag mötte han & dennis vid stationen. jag kan säga att dom båda var ganska fulla, men dennis mådde inte bra, det kunde jag då säga haha. vi tog ialla fall en taxi hem till dennis & sov där.. var ganska skönt att lägga sig i en varm säng kan jag säga! kudne knappt sova på natten för daniel skulle bestämt lyssna på lugna favoriter, det var tydligen " romantiskt" haha.
söndag: hade som sagt inte sovit så bra, men mysig var det ialla fall. gjorde inte så mycket,gick upp runt halv elva, kollade hur dennis mådde, inte så bra haha. jag åkte ialla fall & jobbade mellan 12-21. grymt tråkigt pass & dag, inga folk under hela dagen typ. jag kan ialla fall säga att jag tror på riktigt jag förfrös mina kinder. har massa röda fläcka i ansiktet, inte fint alls. usch.. efter jobbet hämtade vi upp daniel & åkt hem hit. körde förbi rinken där timothy, ludde & runan var, så daniel blev övertalad att stanna ett tag. så jag åkte hem & åt. sen blev det bara beck & lite gott & lite mys sen somnade vi..
imorse gick vi up typ halv åtta, daniel skulle till skolan. jag kunde inte somna om så har suttit här vi datan sen kvart i åtta. ska sminka mig snart & fixa mig. ska åka till sala & plugga & ha körlektion. efter det blir det hem till uppsala, kanske övningsgköra med mamma ikväll sen blir det hem till älskling att mysa & sova!
min helg har ialla fall varit jättebra!

här kommer  lite bilder från helgen

lunch i torsdags & lördags


mitt bakverk


mina älsklingar


så vacker, hon kommer bli världens bästa mamma


jag & rocky


mamma gjorde chokladpudding med vaniljsås till mig (tycker inte om grädde)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0