9 februari, underbar helg med mina älskade

fredagen var helt kanon! alla hade kommit för att fira savitri, till & med daniel haha. kvällen var jätterolig med massa skratt, underbar människor & gott att äta såklart! det var verkligen helt kanon, kan inte säga så mycket mer. hursomhelst blev det utgnån för vissa, jag, daniel, matilda, savitri, petra & några till ( kommer iten ihåg namnen) drog till bj, pappa hade fixat in mig plus fyra, sen hade matilda en lista. det var inte så kul på bj, men jädrar var med folk det var! daniel drog så småningom vidare till people till sin klasskompis & försökte få med mig, men jag stannade kvar på bj tills jag skulle hem. satt & pratade med en jobbarkompis flickvän, jättetrevlig tjej! hrusomhelst gick jag väl vid ett tiden till wermlands nation & åktehem med pappa. när jag kom hem slockande jag direkt. kvällen var helt kanon!
på lördagen
gick jag upp halv åtta & klädde på mig, mamma skjutsade mig till tåget. hade så fruktansvärt ont imagen & mådde illa, kände mig hur bakis som helst, fast jag inte ens blev berusad under fredagen! när jag kom in på station sågjag en kille springa ifatt en tjuv som snott hanss väska, dom slogs men han kyckades få tillbaka sin väska & tjuven sprang iväg, tänkte på white chicks när han snor hennes prasda väska, hahaojoj! träffade aurora vid tbanan, så söt fick en kram för vi inte setts & hon undrade hur jag mådde. jättekul att vara igång med dansen igen, men det märks att man inte tränat, utåtvridningarna är iten som dom ska. har fått tre nya tjejer i gruppen, jättetrevliga.. väl hemma i uppsala hämtade pappa mig & jag åkte hem & duschade & fixade mig på en gång, sen bar det iväg till kalas på slottet, min syssling fyllde 15 & hans mamma 40! det var trevligt & god smörgåstårta! när vi skulle åka letade vi dock efter pappas nycklar som jag lyckats slarva bort, hittade runt ett tiden på natten sen i mammas väska!
jag åkte ialla fall hem tíll min faster, tog ett glas vin & vi var fyra stycken som fixade oss där. sen kom annelie, thereses granne, hon är höggravid, så hima vacker! vi tog ialla fall ner till plcok där vi blev bjudna på middag, det var jättetrevligt! vi satt & åt & drack gott & pratade massa tjejsnack, mycket naglar om min nagelteknolog  utbildning jag ska gå i höst..
vi beställde iallfa fall in gudomliga jordgubbsdrinkar, får en bara att tänka på sommaren! längtar! tjejerna drog ut på flustret, men jag orkade verkligen inte så jag gick skjuts hem av annelie till daniel. när jag kom dit myste vi & åt lite mer haha. kollade på film & la oss ganska sent. underbart att vakna upp igår på söndagen, daniel var tyvärr tvungen att kila iväg på träning, efter hans träning gick vi till max & åt, jennifer jobbade så det var lite kul, har aldrig sett henne jobba! efter det tog jag bussen hem, lyckas alltid få konstiga människor att prata med mig, så drygt men är man trevlig så är man haha! tog ialal fall tre bussen hem & var väldigt irriterad & frussen, mina skor avr dyngblöta & fötter iskalla. familejn & daniel kom runt fyra tiden. under kvällen t vi & jag & daniel gick till rebecca, gud så jag har saknat dig gumman!!!! trodde jag skulle färga rebeccas hår, men hon hade inte köpt färg, så det blev bakning istället! kladdkakemuffins, mums! daniel & markus spelade gutiar hero fast med trummor, daniel ville knappt gå därifrån sen, han så söt när hans att där & slog, såg ut som ett ltiet barn på julafton! vi gick hem i första pausen till beck, efter beck blev det oc & en underbar helt mysig kväll med min daniel. helt underbar..
imorse var vi väldigt trötta eftersom det blev sent igår, har börjat plocka undan mina kläder men hinner itne mer nu, gör det ikväll när jag kommer hem! idag ska jag ialla fall jobba, 10.00-19.15. hoppas det finns platser kvar på spinningen ikväll, ska dit & kolla! älskling har match ikväll men vet itne om jag ska kolla, tränar nog om det finns plats. men men..
jag har iala fall haft en kanon helg!
jag älskar er mina väner & min daniel






Kommentarer
Postat av: alexandra

Du är väldigt söt louise :)

2009-02-10 @ 10:36:16
URL: http://ahartmann.blogg.se/
Postat av: Faster Tess

Ja men ser man på, finns me på bloggen me bild o allt!;)

Tack för en trevlig kväll hjärtat!

PUSS

2009-02-14 @ 09:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0