7 augusti, en vecka med mina underbara vänner

i tisdags slutade jag 9, det var bara hemåt byta om & gå ner på stan, mötte upp savitri & pelin,pappa hade sett till så vi kom in på snärkes, så vi skulle gå & äta, men köket hade stängt, så det blev lite dans i en timme, kul att få dansa lite! vid tolv tide gick vi till max en snabbis, sen skulle jag ta halv ett bussen hem, då gick inte min buss upptäckte jag när jag skickat iväg bussbiljetten från mobilen. typiskt. så jag rang upp mamma, så timothy & ludde fick åka in & hämta mig & skjutsa hem mig..

i onsdags jobbade jag hela dagen, var hemma sent & gick & la mig..

igår åkte jag med mamma & ludde upp till akademiska, ludde ska röntga sin bröstkorg, det ångrade jag när han kom ut med ett litet plåster i armväcket. jag kände att jag var påväg att svimma, men klarade mig. usch jag klarar verkligen inte va sånt där, speciellt inte att se på när ludde har fått stå ut med det hemska.. efter det åkte vi & köpte present till elin. sen hem till lisa.. jag hade en lång mysdag med juni & lisa. vi gick & köpte lunch. det blev lax & grekisksallad. mums! 
det är kul att se en sån fin mamma, lisa är verkligen lyckligt lottad med en sån fin tjej. hon charmar alla verkligen! jag fick byta blöja på juni igår också, första gången för mig haha. juni har verkligen världens bästa mamma & pappa..
juni var så söt & somnade i min famn två gånger igår när jag gick runt med henne på axeln, så himla söt..
hursomhelst så gick jag från lisa vid fem tiden till mathilda som fyllde fem, där var det livat som alltid, jäkla busfrön haha..

sen runt sjutiden åkte jag & pappa & hämtade upp emma & åkte hem till mig. vi gjorde tacogratäng & drack vin & pratade om sommaren.. det var faktiskt jättetrevligt! daniel & timothy kom hem närmare halv tio, då klippte emma daniel. båda han & jag blev nöjda, jag bestämde haha, han får inte bli för korthårig..
emma åkte hem vid elva, hon måste ju upp & jobba.. timothy var kvar ett tag. sen fortsatte jag & daniel mysa ensamma..

nu är jag hemma i lövstalöt, jag tänkte gå ut & lägga mig i solen. sen hoppas jag att rebecca kommer förbi :) var så länge sen.
ikväll blir det lite party hos emma, elin fyller nämligen. 18. GRATTIS TJEJEN!





juni har börjat skratta lite, så himla söt!







Kommentarer
Postat av: elin

taaaack :D ses snart!!

2009-08-07 @ 13:16:08
URL: http://sooeet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0