10 augusti, myshelg med kanonväder

fredagen var härlig. rebecca kom hit under dagen & vi catcha upp lite, härligt att se henne, var så länge sen. blev en god lunch med färskpotatis & sill..
jag fick agera chaufför en del underkvällen men sen kom jag ialla fall till elins 18 årskalas! det var jättetrevligt, god mat & gott sällskap. blev en lång kväll. lite vin & ost & kex, kan det bli bättre?
jag var hemma vid tolv, då var daniel & timothy ensamma hemma hos mig & levde livet haha. sen sov jag & daniel kvar härhemma i lövstalöt.

i lördags åkte jag & daniel til stockholm, hässelby hem till kjelle & anita. vi åkte till långholmen, kollad epå det gamla fängeslet. fy satan så varmt det var hela dagen! hela veckan har ju varit kanon! hursomhelst hade vi tänkt åka till grönan jag & daniel, men tyckte synd om han eftersom jag inte åker så mycket. så vi skippade det & åkte ut på sjön istället i det vackra vädret.. vi åkte runt där i skärgården. alltså vilka hus det finns, helt otroligt. snacka om drömläge. en stor villa vid vattnet & sjötomt, en dag ska det bli sant haha! stockholm överhuvudtaget är så himla vackert!
när vi kom hem blev det grillning & lite vin, hade jättetrevligt, satt & pratade om det mesta.. kollade på film & sen myste..

igår, söndag, skulle vi åkt till skogås, brita & bertil, men blev ändrat. var så himal fint väder så vi åkte ut med båten istället. var så himla varmt & avkopplande..
vi fick skjuts till uppsala & visade lägenheten. promenerade från oss vid fyrishov, längsfyrisån, stannade & åt middag på tzatziki, jättemysigt, satt precis vid vattnet. dom har ju så himla god mat där!
efter det forsatte vi ner mot stadsparken, jättemysigt..
vi var hemma igen vid sju, då hyrde vi film & myste resten av kvällen.

idag har jag varit med lisa, juni & savitri hemma hos mig, gick ner & mötte dom på stan, vi köpte med oss lunch & jordgubbar hem.. dagen har varit jättemysig, verkligen. så himla kul att se hur juni växer & utvecklas. hon är för underbar.
kul att se hur lisa har vuxit som person, världens bästa mamma.
så vi har gjort en jättegod kycklingsallad till lunch hemma hos mig & ätit jordgubbar & glass :) mamma kom förbi med min nya cykel, så hon fick träffa juni :)
jag har haft en underbar dag som sagt med mina vänner & det lilla charmtrollet.
lisa du är verkligen för söt, min bästa vän!
nu är jag hemma i lövstalöt med mamma.. ska ät här ikväll, sen hem till min baby & mysa!

nu kommer massa bilder från helgen


jag kisar haha

emma & födelsedagsbarnet

vår vackra huvudstad

skärgården

underbar resturang

underbar mat

juni, lisa & savitri på besök hos mig idag första gången

sötaste tjejen

tant savitri & juni

du är lyckligt lottad med din familj :)

min nya fina cykel

Kommentarer
Postat av: elin

tack för att du kom i fredags :) och tack för presenten!

2009-08-10 @ 22:23:28
URL: http://sooeet.blogg.se/
Postat av: eemma

nice bike :D kan du köra runt mig i stan haha ;)

2009-08-11 @ 10:41:35
URL: http://emmalona.blogg.se/
Postat av: Elin

Louise! Kan du inte ta lite bilder i lägenheten så att man får se hur ni har det? :) Jag hann inte med mamma när hon skulle till dig och hämta saker. :(

2009-08-13 @ 13:15:08
URL: http://elinisabellaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0