4 april, DATAN IS BACK!

äntligen är den fixad, inte helt, men funkar ialla fall haha..
i torsdags var jag ialla fall med min brudar. mötte pelin på stan & åt på cupido, catcha upp lite. ganska mycket kan jag säga haha. men kul var det, har saknat dig så! vi gick på stan se det blev shopping, blev en liten korall klänning till i sommaren & sen en fin väska i korall. finns verkligen ingen härligare & finare färg! sen åkte vi hem till savitri. vi gick ut i det härliga vädret. på picknick. med godis & ramlösa & pratade om framtiden. känns så sorgligt, vi blir så stora & man vill olika saker här i livet & hamnar på olika ställen, men men.. sen gick vi ialla fall in & tog det lugnt, sen skjutsade vi hennes syster till stan & vi drog till donken & sen åkte jag hem.. kollade på oc & sen somnade jag..
igår var jag hemma från jobbet, hade ingen ork , så jag städade mitt rum hela dagen & kollade på oc.. sen kom daniel hem med pappa & ludde & på kvällen kom stensson hit, vi åt tacos & umgicks hela kvällne, jättelugn & mysig fredag :)
imorse orkade jag mig inte iväg till dansen heller, min mage. behöver inte säga mer. fick ialla fall en mysig morgon med min älskling.efter det åt vi frulle & sen hjälpte daniel pappa att skruva ihop nya utemöblerna & så medans jag sminakde mig. nu är det verkligen sommar här, är så underbart! är alldeles för varmt i skinnjackan men har den ialla fall haha. hursomhelst har jag mamma & ludde  flängt runt idag, till ishallen, lämnat daniel, köpt ny mineralfoundation på gränby & varit på nya ikea.träffade isabella där,jättekul att se henne! är hemma nu ialla fall & ska åka in till stan om ett tag. ska mysa med min savitri ikväll, se på älskade björn & var nyttiga haha! sen ska jag sova hos min baby.
ha det bra gott folk i'm back!


mitt fina nystädade rum

my babys

pelin & jag

Kommentarer
Postat av: Maria

grymt snygg hår!

2009-04-07 @ 10:18:17
Postat av: Anonym

uuusssch titta på mig lois :|

2009-04-08 @ 04:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0