28 april

nu är jag jävligt arg! jag har tagit ´massa fina kort sen i helgen & tills idag & nu när jag ska ladda upp dom & lägga in dom ser jag att minneskortet sitter i datan, alltså finns inga bilder! :'( ååååååh vad lack jag blir nu!
aja, happy thoughts happy thoughts!
min & daniels helg ensamma på singö
var jättemysig. vi lagade mat & satt ute på deras nya stora veranda! på kvällen blev det en god cider & massa jordgubbar, vindruvor & passionsfrukt! en mysig försommarkväll med min älskling..
åkte hem på söndagen vid halv tolv. kändes riktigt tungt. var så himla fint väder, sommar! men mensatte mig i bilen & åkte & jobbade.. på kvällen åkte jag förbi en sväng till mormor & morfar i den nya bilen, jag har nämligen fått en bil :D en nissan sunny, eller nästan min ialla fall, ludde kommer övningsköra i den bara :) efter det åtke jag in till pelin & hämtade henne, vi åkte & åt hos savitri på max & sen hämtade jag med daniel upp när jag åkte hem så sov vi hos mig.
igår var vi hemma & myste hela morgonen & dagen. jag började jobbade fyra, jag stängde, så efter det åkte jag hem till min älskling & sov & myste..
imorse myste vi & hade det underbart. daniel åkte till skolan vid halv elva, jag tog det lugnt & fixade mig, åkte in till stan & gick till frissan, la i lite mer slingor, nu är mitt hår perfekt! efter det mötte jag upp söta mikaela, vi åt på o'connors, mumsigt! efter det gick vi på stan & så :) köpte en tröja.. sen  blev det bio , the boat that rocked, den var faktistk riktigt kul! efter det skildes vi åt. tack för en härlig dag gumman! på bussen träffade jag jonna. busschauffören lacka haha! blev ju rädd.. nu sitter jag här. måste städa hela natten om så krävs. imorn öppnar jag, ska ta bilen in till jobbet  & efter jobbet hämta upp savitri & lisa & åka hem hit, jag ska ha mary kay klass imorn med hanna, ska bli kul..
ha en bra kväll & morgondag nu!

JAG ÄLSKAR DIG DANIEL, DU ÄR BÄST & SÖTAST


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0