3 december, blommor

i måndags åkte jag till sala & hade min andra körlektion, det gick jättebra & var jättekul! dagens lektion gick ut på att köra på trånga vägar i villamoråden, lära sig parkera & så vidare. riktigt kul ialla fall! jag kom till uppsala runt halv fyra tiden, då gick jag till jobbet & handlade mat till tacos! sen gick jag till mammas jobb, mamma & papa skjutsade mig till daniel, fick slänga in grejerna & byta om till träningskläder, åkte ner till stan & mötte rebecca & Sen gick vi på spinning! det var kul att gå på spinning med någon , ingen annan vill det än jag haha! efter spinningen tog vi & alldeles svettiga & slutkörda hem till daniel, han var i ishallen.. när vi kommer in så ser vi en bukett blommor. daniel hade köpt blommor till mig & skribit på en lapp:"älskar dig mitt allt, alltid vi två" både rebecca & jag bbörjade nästan gråta, tussen då! hursomhelst var vi vrålhungriga så vi gjorde tacos, men med grillade kyckling, MINST lika gott! så vi satt & svullade i oss framför tvn & mööööööös ! vi åt så vi mådde illa haha,sen åt vi lite ben & jerrys, cookie dough, MMMM! daniel kom runt halv tio kanske & gjorde oss sällskap.. rebecca gick runt elva tiden tror jag..hade iallaf all en kanon dag/kväll !
igår åkte jag in till stan & mötte upp farmor, vi åkte till gränby centrum där vi mötte upp m ormor. så jag hade en underbar dag med min mormor & farmor, älskar er! vi gick runt & kikade lite i dom nya affärerna, åt på caféet. jag köpte en lax & spenat paj, den var helt okej men mormors focaccia var helt gudomliga! det ska bli nya mat i fortsättningen! vi gick ialla fall in på gina tricot, hittade två plagg jag ville ha som mormor ska ge mig i julklapp, men jag ahr glömt bort vad det var (?!) efter gränby åkte vi till öb, köpte julklapp till jobbet, vi alla ska byta. efter det skjutsade mormor hem mig & farmor till farmor. var vaken i någon timme, sen tvärslockande jag . var så himla trött! hur som helst vaknade jag till runt sex tiden & drig mig ner till stan runt halv sju tiden till friskis & gick på spinningen. när jag hade tränat klart var jag helt slut! åkte hem till daniel & tömde kylskåpet på maten så den inte skulle bli gammal. sen tog vi båda ett låångt varmt bad. det var så avkopplande. verkligen vad jag behövde. massa mys, levande ljus & nackmassage, kunde iten blivit bättre. efter vi legat i badet ett tag gick vi & la oss & myste i sängen & somnade.
imorse gick jag upp runt kvart i åtta, åkte in till tandläkaren, det var hemskt, skulle ta bort tandsten. trots att jag har en mamma som i princip är tandläkare tycker jag det är hemskt! spänner mig så himla mycket & tycker det är jätteobehagligt! USCH! efter tandläkaren avr det bara att rusa till jobbet, slänga i sig frukosten & sätta igång & arbeta! et var en låång dag, så sjukt mycket folk nu inför jul! men ändå kul att jobba! efter jobbet gick ajg på skivstång passet på friskis, jättekul men jättejobbigt! nu sitter jag här, ska slänga i mig mat & hoppa in i duschen..
imorn ska jag upp tidigt, åka till sala & ha körlektion mellan 9.20-10.40, sen jobba 14.00-19.30, sen spinning 20.00-21.00.!! LÄNGTAR!!!!!
HA en bra kväll
GOD JUL!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0