24 december, JULAFTON

jag har världens bästa släkt/familj

igår kväll
kollade hela familjen på Björn Gustavssons dvd. jag kan säga att det var bra länge sen jag skrattade så himla mycket. skrattade så tårarna rann. jag haritne sett så mycket av henne innan,, bara melodifestivalen. så jag höll på att skratta ihjäl mig haha..
imorse så gick jag upp runt nio tiden & fiaxde mig, mamma skjutsade in mig till jobbet. dagen var lugn emellanåt & väldigt stressig emellanåt.. men det var helt okej ändå.. har fått jättemånga fina julhälsningar idag! TACK, men har haft svårt att skicka iväg. hursomhelst så kom jag till famor runt halv fem, efter pappa hämtat mig. där böev det julklapps utdelning nästan på en gång. jag fick jättefina presenter! amanda & mathilda var helt speedade! ojoj vilka tjejer haha. efter farmor åkte vi till mormor & morfar, slängde in sakerna påvägen förbi bara. hos mormor & morfar tog vi det lugnt, jonas, anna & ebba kom runt åtta tiden.. då började vi kolla på tomten är far till alla barn, haha, den är bra rolig & spårad haha! hursomhest öppnade vi klapparna där hganska snabbt. sen åt vi & har umgåtts hela kvällne. en riktigt mysig julafton. även fast jag hade noll julkänslor imorse, åkte till jobbet,d et var grått, kändes som en vanlig vardag, men sen när jag satt i kassan, såg jag ut att det faktiskt snöade, då  blev jag jätteglad & fick lite julkänsla!
det har annars varit en kanon jul! jag fick jättefina presenter. men presenten som slår allt är att mamma köpt biljetter till mig till NÖTKNÄPPAREN! har velat se den sen i våras & nu får jag se den den 6 januari. tack mamma du är bäst!
nu ska jag ialla fall krypa ner i min säng & kolla på OC!! vi fick alla fyra säsonger. ska fortsätta på trean där jag är!

här är dom julklappar jag fick som jag kommer ihåg för stunden:
*ett par satin shorts
*en jättefin volangkjol
*en fin spetsbolero
*ett tränigsnkit med flaska & handduk till spinningen av min bror
*biljetter till Nötknäpparen
*fleecejacka
*alla fyra säsonger av OC
*rött nagellack
*fransk manikyrkit
*DKNY delicious night
*Coconutkit från bodyshop med peeling, hudkräm & showercream
* ny foundation  & rengöringslotion från Mary Kay


det är vad jag komemr ihåg just nu. men det var kanon!
har nu en trevlig fortsatt julafton, inte mycket kvar!

KRAMAR LOUISE



Kommentarer
Postat av: mormor

vi har också världens bästa barnbarn sonm vi älskar vi ses om någon timme på ditt 19-årskalas

kram mormor

2008-12-25 @ 12:47:37
Postat av: louise

jag älskar er, ni bäst! ses snart :)

2008-12-25 @ 12:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0